Sledujte, ako astronauti SpaceX Crew-8 2. mája presúvajú svojho draka na ISS | Zenithudn

Sledujte, ako astronauti SpaceX Crew-8 2. mája presúvajú svojho draka na ISS

Štyria astronauti z misie Crew-8 spoločnosti SpaceX presunú svoju kapsulu Dragon do iného prístavu na Medzinárodnej vesmírnej stanici (ISS) vo štvrtok ráno (2. mája) a vy môžete akciu sledovať naživo.

Vypustenie draka s názvom Endeavour je naplánované na štvrtok o hod. 7:45 EDT (1145 GMT) a potom sa autonómne zakotví v prístave Harmony, ktorý je orientovaný do vesmíru o 8:28 EDT (1228 GMT).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *