Hry pre Xbox budú predstavené 9. júna, po ktorých bude nasledovať Call of Duty Direct | Zenithudn

The Xbox games will be shown on June 9, followed by a Call of Duty Direct

Microsoft je oficiálne podujatie svoju veľkú letnú ukážku Xbox Summer Showcase 9. júna, ktorá Okraj oznámené začiatkom tohto mesiaca. Vitrína bude predstavená v nedeľu 9. júna o hod 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 UK a bude obsahovať podrobné informácie o ďalšom vydaní Call of Duty po skončení hlavnej šou.

Microsoft len ​​škádluje Call of Duty Priamo ako „ďalší diel milovanej franšízy“, ale zdroje oboznámené s plánmi spoločnosti mi hovoria, že je to Call of Duty.

Toto bude prvá ukážka Xboxu s hrami od Activision Blizzard, Bethesda a Xbox Game Studios od Microsoftu. Chápem, že Microsoft v súčasnosti plánuje oznámiť nový Gears of War hrať počas predstavenia. V showcase bude aj množstvo dátumov vydania pripravovaných hier pre Xbox ako napr Microsoft Flight Simulator 2024, Priznanýa Indiana Jones a Veľký kruh.

Pravdepodobne dostaneme termín, kedy bude veľký Rozbitá miestnosť prichádza expanzia Hviezdne pole. Todd Howard nedávno odhalené prichádza na jeseň a chápem, že Bethesda sa momentálne chystá na september. Activision sa zameriava na to, čo bude ďalej Call of Duty na koniec októbra s Priznaný a Microsoft Flight Simulator 2024 pravdepodobne bude nasledovať v novembri a Indiana Jones V decembri.

Microsoft by mal tento rok ukázať veľa hier, viac ako v roku 2023. Mali by sme očakávať, že sa dozvieme, ako vyzerá zostava na rok 2025, s niektorými dátumami spustenia niektorých očakávaných hier pre Xbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *